img 020-4919514
info@retaileventnederland.nl
  • Volg ons:
7th feb

2017

Voorbereidingen Franchisebeurs Onderneem ‘t! 2017 in volle gang


De voorbereidingen voor de franchisebeurs Onderneem ‘t! in Expo Hoevelaken zijn in volle gang. De 14e editie van dit jaarlijkse evenement vindt plaats op 6 en 7 april 2017.

Op de beurs staan standhouders van franchiseformules uit alle branches, van mode en retail tot food, horeca en dienstverlening. Ook zullen weer franchisenemers van diverse formules aanwezig zijn om hun kennis en ervaring met u te delen.

Enkele vaste onderdelen die ook in 2017 weer terug zullen keren zijn: het Ondernemersforum, het Overnameplein en de seminars. Tijdens het Ondernemersforum krijgen bezoekers de mogelijkheid om franchisenemers uit diverse branches het hemd van het lijf te vragen. Op het Overnameplein worden ter overname beschikbare vestigingen aangeboden op digitale schermen. De seminars worden gegeven door de aanwezige standhouders om bezoekers meer inzicht te geven in hun formules en branche waar ze in actief zijn.

“Vorig jaar werd de beurs voor het eerst georganiseerd op donderdag en vrijdag, in plaats van op vrijdag en zaterdag. Dit is de standhouders, bezoekers en organisatie zodanig goed bevallen, dat we ook in 2017 de beurs op donderdagmiddag en -avond en op vrijdag organiseren”, vertelt beursorganisator Tom Barten.

Bijeenkomsten
Gedurende de twee beursdagen vinden diverse bijeenkomsten plaats, zo kunnen standhouders een presentatie, workshop of quiz verzorgen in de seminarruimte. Tijdens de vier themabijeenkomsten worden actuele thema’s besproken. Thema’s die in ieder geval behandeld worden zijn: ’Food & Horeca’, ‘Dienstverlening’ en ‘Internet & Ondernemen’. De thema’s worden besproken tijdens een paneldiscussie bestaande uit deskundigen uit de betreffende branches.

Op de beurs zijn wederom tientallen verschillende franchiseformules aanwezig, waaronder franchiseformule Kwalitaria. “Aanwezigheid op Onderneem ’t! legt ons geen windeieren. De open en transparante benadering van potentiële franchisenemers leveren ons ieder jaar nieuwe Kwalitaria ondernemers op”, aldus Bas Holshuijsen, algemeen directeur bij Kwalitaria.

De franchisebeurs is ieder jaar een moment waar veel franchise organisaties naar uitkijken. Houd de website goed in de gaten om te zien welke formules dit jaar deelnemen.

Meer informatie over de Franchise & Formule Beurs: www.ikwordondernemer.nl

Deelnemen als exposant?
Er is nog een beperkt aantal stands beschikbaar. Als relatie van Retail Event NL ontvangt u korting op uw beursdeelname. Neem contact op met Retail Event Nederland BV (020 – 491 9514 of bart@retaileventnederland.nl) voor meer informatie en uw kortingscode.

 

Deel dit bericht :