img 020-4919514
info@retaileventnederland.nl
  • Volg ons:
20th mei

2016

Accenture Innovation Awards 2016

De inschrijving voor de Accenture Innovation Awards 2016 is officieel geopend. Dit jaar worden de Innovation Awards voor de tiende keer uitgereikt aan de meest innovatieve producten, diensten of concepten in Nederland. Accenture organiseert de Innovation Awards om veelbelovende innovaties zichtbaar te maken en ecosystemen van startups, grote bedrijven en overheid te creëren en te versterken. Deze ecosystemen vervullen een sleutelrol in de versterking van de innovatiekracht van Nederland.

Accenture Innovation Awards logo

11 thema’s

De Innovation Awards worden dit jaar uitgereikt in elf belangrijke innovatiethema’s voor Nederland:

Afb

Seamless Shopping

Het thema Seamless Shopping is gericht op innovaties in de retail- en betalingenmarkt, van het verbeteren van in-store klanten ervaringen tot real-time betalingssystemen. Richt uw innovatie zich op de snel veranderende markt van retail en betalingen? Dan verwelkomen wij u graag u in te schrijven voor de Accenture Innovation Awards 2016.

Inschrijven

Initiatieven jonger dan drie jaar en gelanceerd op de Nederlandse markt kunnen zich inschrijven binnen een van de elf innovatiethema’s. De winnaars van de Accenture Innovation Awards worden bekend gemaakt op 28 oktober 2016 in DeFabrique in Utrecht. Deelnemers kunnen zich inschrijven tot 31 juli 2016 via de website.

 

Deel dit bericht :