img 020-4919514
info@retaileventnederland.nl
  • Volg ons:
10th mei

2016

Canon presenteert in samenwerking met Rijnja vernieuwende winkelbeleving met print

Een geprinte winkelaankleding is een fantastische manier om klanten de juiste beleving te bieden. Canon en Rijnja laten tijdens het Retailevent op stand nr. 2.54 zien hoe print op een krachtige manier waarde kan toevoegen aan het interieur van een winkel. Van posters, tot schap kaartjes, 3D prints, displays en winkelaankleding.

Bezoek onze stand, lever uw visitekaartje in, en maak kans op een gepersonaliseerde winkelaankleding met print t.w.v. €4.000*, geheel verzorgd door Rijnja.

header_nieuwsbrief

Verhoog uw omzet door een verbeterde klantbeleving met behulp van winkelaankleding

Afbeelding_nieuwsbriefIn veel gevallen is het winkelontwerp het uitgangspunt geworden voor de beleving van de klant. Als u een positieve indruk wilt achterlaten en beleving wilt creëren in de winkel, dan vindt u in Canon en Rijnja uitstekende partners. Of het nu gaat om het creëren van innovatieve Point of Sale applicaties, (proef)verpakkingen, opvallende presentatiedisplays of uiteenlopende interieurapplicaties zoals gepersonaliseerd behang: de mogelijkheden van Canon en Rijnja bieden iedere ondernemer een ruime keus aan innovatieve oplossingen.

Toonaangevend leveranciers van innovatieve printconcepten voor winkelketens

U kunt ervoor kiezen zelf uw materialen te printen, waardoor u de regie in eigen hand heeft. Is het zelf produceren van toepassingen voor een verbeterde winkelbeleving niet aan u besteed? Dan bent u bij Rijnja aan het juiste adres. Samen met ontwerpers creëert Rijnja nieuwe winkelbeleving, waarmee u klanten binnen kunt halen. Rijnja levert innovatieve printconcepten voor winkelketens van klein tot Albert Heijn, heeft een landelijke dekking, super snelle leveringstijden en levert de hoogst haalbare kwaliteit met een vlekkeloze service. Al 124 jaar.

Voor meer informatie over Canon gaat u naar canon.nl.

Voor meer informatie over Rijnja gaat u naar rijnja.nl.

*Informeer op stand 2.54 naar de voorwaarden

Deel dit bericht :